søndag den 5. maj 2013

MyEducation infomøde



HVIS DU OVERVEJER AT REJSE ELLER SENDE DINE BØRN MED MYEDUCATION, LÆS VENLIGST DETTE FØRST: 
http://frederikkeusa.blogspot.dk/2014/01/det-sidste-indlg.html


I går lørdag stod jeg op klokken kvart over 5, fordi jeg skulle til Aarhus til et forberedelsesmøde. Vi ankom ca. 8.20 og spiste morgenmad, og klokken 9 kom der nogle fra Myeducation og snakkede i ret lang tid, og så kom der en Regional Director fra syd- og østområdet og fortalte (på engelsk) om hendes arbejde og hvordan det fungerer med værtsfamilierne. 

Imens de stod fortalte Marianne fra MyEducation at hun lige havde fået en mail om at der var en til mødet der havde fået værtsfamilie i North Carolina, og på et tidspunkt kom Niels op og sagde, at han lige havde fået en mail om, at en pige der skulle til Frankrig havde fået værtsfamilie. Ret sejt at der var to der fik værtsfamilie bare under det møde :)

Da klokken var ca. 12.30 gik forældrene, og så var det kun os udvekslingsstudenter der skulle spise frokost sammen, og det var bare lige lidt akavet, hæhæ. Sådan lidt den der følelse af at man ikke ved hvor man skal sætte sig fordi man ikke kender nogen, men det gik. Derefter skulle vi snakke med nogle tidligere udvekslingsstudenter i grupper, og NØJ det var kikset. Hende vi snakkede med fortalte om hvordan hun havde drukket og kørt bil mens hun var derovre selvom det var strengt forbudt - kunne hun måske godt have undladet. 

Derefter kom der sådan en foredragsholder og snakkede, og så sad vi bare nogle lidt rundt omkring og snakkede med folk. Sad ved et bord hvor der sad sådan 6-7 andre, og der var kun en der ikke havde fået værtsfamilie. Der var nogle der skulle til New Zealand, Australien, Californien, Colorado, 2 x South Carolina osv. Hende der også skal bo i South Carolina skal faktisk bo tæt på Myrtle Beach, så det er lidt underligt når vi rejser med samme bureau, men det er da meget sjovt. Vi skulle snakke om sådan nogle cases om ting der engang var sket for tidligere udvekslingsstudenter, og så skulle vi skrive under på, at vi havde været der. 

2 kommentarer: