mandag den 1. oktober 2012

Interview med MyEducation


HVIS DU OVERVEJER AT REJSE ELLER SENDE DINE BØRN MED MYEDUCATION, LÆS VENLIGST DETTE FØRST: 
http://frederikkeusa.blogspot.dk/2014/01/det-sidste-indlg.htmlI dag var jeg til interview med MyEducation, og jeg er nu helt sikker: det er dem jeg skal rejse med. :) (hvis jeg bliver optaget, men det sagde damen at jeg nok ville blive med mine karakterer og min indstilling til det at være på udveksling).

Interviewet foregik hjemme hos mig, hvilket er et + da det bliver mere uformelt og er i mere hyggelige rammer end på et kontor eller et gruppelokale på universitetet ligesom hos EF, og så varede det "kun" to timer i forhold til EF's der varede et sted mellem 3 og 4 timer. :) 

Hun fortalte lidt om MyEducation, og så snakkede vi lidt om den ansøgning jeg skal skrive til min værtfamilie (!!! :D), og så fortalte hun lidt om skolen, regler, fag osv. - inden interviewet er det en god idé at have læst på deres hjemmeside og ISÆR at have læst andre udvekslingsstudenters blogs inden. På den måde virker man mere forberedt og klar til at rejse, da man har lidt forhåndsviden. :) (og hun sidder altså og bedømmer om du skal afsted eller ej)

MyEducation virkede mere ærlige, og jeg synes virkelig at jeg fik mere ud af interviewet end jeg gjorde hos EF selvom det her var kortere, og nu føler jeg mig endnu mere klar til at rejse. :) Om ca. en uges tid får jeg at vide om jeg er optaget, og jeg glæææder mig!!! :-D Hvis jeg bliver optaget skal jeg til forberedelsesmøde med en HEL masse andre udvekslingsstudenter fra hele landet den sidste lørdag i maj og spise morgenmad med dem, til fællesmøde med elever og forældre, frokost og så workshops med alle udvekslingsstudenter - lige nu forstår jeg slet ikke at jeg nogensinde har været i tvivl om jeg skulle afsted. :) 

Fik en masse plakater af hende der var hos os, som jeg kunne hænge op på skolen hvis jeg ville - og det vil jeg da, for jo flere der skal afsted jo bedre. :) Indtil videre har vi nogle stykker der skal til Kina, USA og Australien på årgangen, og det er fedt at have nogle at dele det med, da folk der skal på efterskole eller i 10. klasse ikke helt er i samme båd. :)


1 kommentar:

  1. Hej Frederikke
    Jeg hedder Malene og jeg skal også med My Education til USA i 13/14 ;d det er fedt at (endelig) have fundet en blog fra en anden en der skal afsted ;D Du har lige fået en ny fast læser ;D

    SvarSlet