fredag den 5. oktober 2012

JEG ER BLEVET OPTAGET


HVIS DU OVERVEJER AT REJSE ELLER SENDE DINE BØRN MED MYEDUCATION, LÆS VENLIGST DETTE FØRST: 
http://frederikkeusa.blogspot.dk/2014/01/det-sidste-indlg.html


Ligger herhjemme og er syg lige nu, og havde egentligt ret ondt af mig selv indtil min mor ringede og spurgte hvad for noget mad jeg ville have fra McDonald's og fortalte at jeg var blevet optaget: Nu er det officielt at jeg i 2013 skal på udveksling med MyEducation. :-D Nu skal jeg til at udfylde en allerhelvedes masse papirer, søge om visum, stipendier, skrive brev til værtsfamilie, have helbredstest osv. - håber virkelig at jeg får en værtsfamilie hurtigt! :) (læs: ikke en uge før afrejse) Især fordi folk bliver ved med at spørge hvor jeg skal hen i USA og hvem min værtsfamilie er. :-D Nu glæder jeg mig bare til at alt papirarbejdet er overstået, så jeg (forhåbentligt) kan komme afsted på forberedelsescamp til New York, og derefter til min værtsfamilie et stadig ukendt sted i USA! 11 kommentarer:

 1. Jeg skal også rejse med My Education 13/14 :) Hvor er du heldig, at have fået en værtsfamilie og så lige i South Carolina! :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er også super glad for det, det er en dejlig stat med varme. :-D Håber også du får en god værtsfamilie og forhåbentligt snart :)

  Knus

  SvarSlet
 3. Det håber jeg godt nok også! min tålmodighed er ved at løbe op :( Har du tilmeldt dig den der plustur? :-)

  Knus

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå det, sådan havde jeg det også :-D Nej, min værtsfamilie har sagt at de måske vil tage mig med til Washington D.C, og New York skal jeg nok komme til en dag. Jeg har prioriteret at min mor kommer over og henter mig når jeg skal hjem i stedet for :) Har du?

  Knus

  SvarSlet
 5. Når okay øv :( jeg har nemlig valgt den, men har ikke hørt om andre, som også har? :) God ide med din mor! vi har snakket meget om det derhjemme, og jeg ville elske, hvis mine forældre kunne nå at se og tilbringe lidt tid, med den familie som jeg lige har boet ved i 10 måneder :)

  SvarSlet
 6. Min mor har sagt, at medmindre jeg VIRKELIG gerne vil med på den, så synes hun vi skal spare pengene. Det er trods alt 8-9000 + lommepenge for 5 dage, og man kommer alligevel til at opleve så meget. Men det er fedt at du har muligheden :)

  Knus

  SvarSlet
 7. Ja det er det nemlig! Jeg har også selv betalt for den :-) Har du nogen overvejelser, om at tage med på fieldtrips? :-)

  Knus

  SvarSlet
 8. Ja, den til Hawaii, men desværre tror jeg ikke, at jeg får råd. Den koster jo ca. 7000 + flybillet og lommepenge. Det er alligevel en del oven i alt det andet. Hvilke har du overvejet?

  Knus

  SvarSlet
 9. Hej - du skriver noget med at søge stipendier. Hvilke stipendier har du søgt? :-)

  SvarSlet
 10. Har også overvejet Hawaii meget!!! Jeg vil så gerne opleve Hawaii, men ja det er vildt dyrt! Jeg ønsker mig også penge til fødselsdag og alt lige nu, for at få råd, men tror desværre ikke jeg når det :(

  SvarSlet